Möbelverkstad

Här målas det möbler på rullande band. Nu är det ett vitrinskåp som står på tur. Skåpet är klart, nu ska hyllorna målas och sättas på plats. Detta kommer att vara till salu 1900:-

 


Shabby väggskåp

Var i en second hand butik för ett tag sedan och kom över ett väggskåp. Det såg inte mycket ut för världen men med färg och nya knoppar blev det riktigt fint. Det är till salu för 780:-


Många bollar i luften ..

.. Hos De Lilla Hjärtat är det fullt upp. Mycket privat med inskolning hos dagmamma, eventuell flytt och lite jobb på det. Målandet låg lite på is efter jul men nu är det i full fart igen, ska måla mina älskade kabeltrummor nu. Har väl 7 stycken beställda så det är bara att ligga i. Älskar verkligen dom borden, har ett själv som har följt med ett bra tag nu. På allt detta målande har jag även en tävling på facebook där man kan vinna en tavla. Kika in och delta vetja. Klicka HÄR eller på bilden nedan så kommer du direkt till tävlingen.

Underbara skolbänkar ..

Har fått tag i en till skolbänk som ska målas. 1350:- kommer den kosta, hojta till om du vill reservera♥

Klar och jag är mycket nöjd!

Nu är den 100% klar och jag är lika många % nöjd !
3 lager färg, en omgång med sandpapper, carpe diem på bänkslocket , lack och vips så är den helt förvandlad. Helt ljuvlig!


Undrar vem som suttit i denna?!

Har längre velat ha en gammal skolbänk att måla om och igår fick jag de. Köpte en utav mina vänner på Facebook och fick den t.om hemkörd. Kliade i fingrarna hela dagen när jag såg den stående på vardagsrumsgolvet. Så fort Joline somnat så satte jag tänderna i den. 3 lager är nu målade och nu är det finputset kvar. Nu är frågan - Sälja eller behålla?


4 pinnstolar borta

Köpte 4 pinnstolar i somras, idag åkte den sista iväg.
TOGETHER we make a FAMILYJul ledig

Hej mina vänner!
Jag har haft lite julledigt som ni kanske märkt. Nytt år nya tag nya utmaningar. December månad var pallarnas månad. Sålde en hel drös med pallar och nästan alla med olika text, jätte kul.
Mitt första projekt blir en byrå med en spegel. Före och efter bilder kommer.


RSS 2.0