Välkommen

Pallar görs i rasande fart, kul att dom blivit så populära. Tycker personligen det är en bra present till barn då den faktiskt kan användas vid t.ex tandborstning eller matlagning.


Tallrikshylla

För ett tagsedan köpte jag en tallrikshylla, brun ganska ful. Men jag har en förkärlek till just tallrikshyllor så när den blev klar fick den bo kvar hos oss. Den passade perfekt på en tidigare tom vägg! Man behöver ju inte ha tallrikar i den !!


Ny favorit

Fick beställning på 2 pallar varav en text fastnade i mitt hjärta direkt-. Jag kände för denna pall och gjorde de lilla extra med en liten extra detalj med en stjärna i en av bokstäverna.  Det är kul när man får nya texter att jobba med då det ofta är samma texter som folk använder sig av.
Ni vet väl att det snart är Jul? Passa på att beställa i tid - Ta hand om er ♥
 
"När kvällen den kommer 
och solen gått ner.
Jag sitter i fönstret
och stjärnorna ser.
En stjärna just faller
i rymden den blå.
Jag blundar och skyndar
att önska mig då.. "
 

Pinnstol

Har köpt 2 pinnstolar. Fula, blanka, tråkiga pinnstolar. Nu är en klar och redo att byta hem. Något för dig ? 
 
400:- kostar den och finns i Borås♥

2 nya ljusstakar

Dessa 2 ljusstakar är beställda och kommer flytta inom dom närmsta dagarna. Dom är klädda i ett underbart papper och lackade med decopage lack. Intresserade utav egna så hojta till.


Måttsticka

Testade en ny sak i min lilla verkstad idag. Har tänkt länge på att göra dessa och idag fick jag tummen ur. Dessa kommer göras på beställning och kostar 280:-
Vid intresse maila : Lizagood87@gmail.com eller gå in på min Facebook och skriv där.
http://www.delillahjartat.blogg.se


Sovrum

Vårt hem pågår ständig förändring. Jag lägger till, tar bort och förnyar. Byter möbler, lägger till och tar bort text. Son det är just NU är jag nöjd med vårt sovrum - känner ro och harmoni. Men vem vet imorgon?


Turkost

Mitt hem går i vitt. Vitt, vitt, vitt! Ville bryta av detta lite och fann ett skåp dör jag såg potentialen. Men kände att jag skulle göra något annorlunda denna gång. Så istället för att måla det traditionellt vitt så grundade jag det mes turkost. En liten färgklick i vårt underbara kök !


RSS 2.0