No.1

En grön stol. Vad gör jag med den? Slipar den utav bara den och målar den vit såklart. Behöll lite grönt under för att få fram de i slipningen. Sådär blev den och finns till salu för 400:-


In love

Kabeltrummor ligger mig varmt om hjärtat och den jag gjorde idag blev jag lite extra nöjd med. Vi har själva haft ett sådant i några år men har nyligen bytt, lägger upp bild på vårt nya bord och kabeltrumman som givetvis är till salu - 600:-


Ny färg

Har länge letat efter en fin guldfärg, främst till att måla prins/prinsess kronor på dom ljuvliga barnstolarna. Jag hittade den perfekta guldfärgen . . . Hos min svärfar. Prövade den idag och resultatet blev jätte bra, hoppas Linda som ska ha stolen också gillar den.

Gungigung

Det kom en tjej och lämnade en gungstol. Hon gav mig fria händer med den och jag visste precis vad jag skulle göra. Den var redan målad så jag textade, målade och slipade. Blev grymt nöjd med resultatet!


Bildbomb

Har haft ett ganska effektiv och produktiv tid. Jobbar ju varje dag och är mamma till världens underbaraste dotter. Däremellan hjälper jag min svåger med att fixa hans lägenhet. Så det målas överallt hej vilt :)
Så jag bjuder på en bild kavalkad av saker som blivit klart!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2938685/images/2012/pic_507e66bcddf2b323e4002caf.jpg" class="image">


Änglar

Denna tavlan är beställd utav en kille, vilket alltid är lite extra kul! Personerna som ska få tavlan är nog uppskattade och hoppas att tavlan uppskattas den också!


Prov

Barnstolar görs i alla möjliga olika utformningar. Jag tycker det är kul att pröva mig fram till nya saker, nya utmaningar. Istället för den vanliga prins/prinsess kronan gjorde jag ett litet hjärta i. Mysigt!


Ny utformning

Fick i uppdrag att göra en tavla till ett par som ska gifta sig. Fick fria händer, vilket jag älskar. Valde att göra en enkel men personlig tavla. Denna finns att beställa och kostar 180:-
Man kan givetvis välja annat motiv i bakgrunden men jag tyckte att här passade ett hjärta !


Underbar & Älskad

Fick ett mail av en tjej som sökte med ljus och lykta efter en doppresent och tillslut hamnade hon hos mig - Jätte kul! Lite kort varsel men då råkade jag ha en stol över och efter fria händer blev resultatet detta!


RSS 2.0