Ta chansen . .

. . Än finns sängborden kvar. Dom är helt underbara och jag kan nog garantera att dom gör sig fina i alla hem.
1200:- och dom är dina. Hojta till vid intresse, antingen här på bloggen, mailen - lizagood87@gmail.com eller på telefon 0769-495755
Bor du i Borås? Kom förbi och kika på möbler som jag har här hemma. Dom gör sig alltid bättre i verkligheten!

Kom ihåg

Ni kanske är som jag, har 100 bollar i luften och organiserar dåligt.
Då kanske detta är något för dig?

120:-


Välkommen

♥Fick beställning på en välkomstskylt och jag satte genast tänderna i penseln.
Intresserad av en egen ?
160:- så har du en personlig dörrskylt!

Pall

Denna pall är både dekorativ och praktisk!
Jag har en i min dotters rum med hennes böcker på som ni ser på bilden.
290:- kostar denna och givetvis väljer du din egen text.
På denna liksom på stolen nedan kommer de att hänga ett litet hjärta i ett fint band.

Priser

Så mina vänner nu när marknaden är klar så ska jag börja lägga upp produkter och även prismärka saker här på bloggen, har fått lite frågor om de och de är ju självklart!
En del saker finns de ju bara ett exemplar utav och andra kan jag göra på beställning.
Vi börjar dagen med denna stol jag har 4 st (med denna på bilden) och antingen så väljer du en egen text eller så textar jag något - Du väljer och jag skapar!
Denna kostar 350:- och då har du en unik stol som drar blickarna till sig.
När stolen är färdig kommer det även att sitta ett litet trähjärta med ett fint spetsband så som på stolen ovanför.
Intresserad? Lämna en kommentar här eller maila på - lizagood87@gmail.com

Marknaden Klar

Så nu har jag stått på marknaden och fått ut lite reklam. Tack alla ni som kom förbi och handlade. Hör gärna av er om ni såg något ni gillade men inte orkade släpa med er på marknaden.
Ni vet väl om att De Lilla Hjärtat finns på facebook?

Skapar glädje

De finns så mycke jag vill göra att jag har svårt att fokusera på en sak. De kliar i mina fingrar och här kommer ett litet urval av de som blev färdigt igår.
En liten kärlekslåda som är grymt fin att ha på en hylla eller liknande och 2 mysiga ljus lyktor - de passar ju perfekt en mörk årstid som denna!
På Lördag hittar ni mig mitt på stora torget i Borås mitt emot Gina Tricot. Kika förbi och säg hej vetja . .

Nattduksbord

Fyndade ett par nattduksbord på en loppis i somras. De ena har varit klart ett tag men de andra har jag haft stående för att lådan behövdes slipas en hel del. När jag köpte dom var dom i mörkt trä med limmade träknoppar. Jag såg potentialen direkt och jag är grymt nöjd med resultatet. kanske skulle dom passa hos dig? Dessa kommer att följa med till marknaden på Lördag. Så vill du ha ett par unika sängbord, passa på!


~Side By Side - Heart To Heart~

Älskar dom blå/vita porslinsknopparna. Hittar jag liknande igen kommer jag garanterat pryda en annan möbel med dessa.


Nyhet

Nu har jag målat igen. Mycket som ska hinnas med innan Lördag och jag kan inte påstå att de går i någon racer takt men framåt går de.
Var iväg och köpte en liten byrå som jag målade om och bytte knoppar på. Innan jag målade den var den grön och inte alls mycke för världen, nu är jag super nöjd och den kommer att följa med till marknaden på Lördag. Något för dig kanske?


Den är väldigt lättplacerad  och passar perfekt in till DIG som gillar vitt och romantisk inredning ♥


 


Nyckelskåp x 3

Satt till sent igår och målade och pysslade mina underbara nyckelskåp. Resultatet ser ni här nedanför.Dessa kommer givetvis att följa med till marknaden och såklart inslagna i ett fint litet paket.
250:- och du har ett unikt nyckelskåp som är en fröjd för ögat.


Skåp med spetsrullar

Höromdagen var de loppis på gården. Gick in med öppet sinne men hittade ett skåp som tydligen var menat som kryddskåp. De va grönt innan jag satte tänderna i de och nu pryder de min hall och jag har lagt i några av mina spetsrullar där i.
Detta kommer att vara till salu på marknaden så är du intresserad så kika förbi och köp dig ett unikt litet skåp och fyll det med DINA godsaker. Fantasin sätter gränserna!
När DU köper de så kommer de vara fint inslaget med cellofan, fina snören och en fin liten tag. Perfekt om man vill ge bort de eller bara vill unna sig något själv.


Höstmarknad

Den 24:e september kommer De Lilla Hjärtat att stå på höstmarknaden i Borås. Jag kommer att sälja tavlor och möbler, så vill du ha personliga detaljer till hemmet tycker jag absolut att du ska besöka mitt stånd mitt på torget.
Verkstaden är i full gång och jag har fått tag i både pinnstolar och nattduksbord som jag kommer att ha med mig till försäljning. Vi ses väl?
RSS 2.0